Wonen bij De Klipper Zorg

Bij De Klipper Zorg zijn wonen en zorg gescheiden. Bewoners hebben een huurovereenkomst met De Klipper Zorg, waarbij het wonen en de zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De bewoner huurt het appartement van De Klipper Zorg. De Klipper Zorg huurt het appartementencomplex van woonbedrijf Ieder1. 

In de visie van De Klipper Zorg staan de bewoners centraal. Wij zien wonen als een belangrijk onderdeel van het leven. Wij bieden een zelfstandige woonplek in de vorm van een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, sanitair en keuken met ‘zorg op maat’ in een gemeenschappelijke setting. Structuur, veiligheid en een goede sfeer met gezelligheid en humor zijn hierbij de belangrijke steekwoorden.

Het appartementencomplex De Klipper is onderdeel van een vernieuwde woonwijk in het Waterkwartier van Zutphen. Het bevindt zich in de directe nabijheid van de binnenstad van het stadje Zutphen. Tevens is er om de hoek een zeer gevarieerd winkelcentrum met winkels als onder andere de supermarkten Jumbo en Aldi, de Action, Zeeman, een bakker en het Kruitvat.

 

de-klipper-zorg-appartement