Nieuws van De Klipper Zorg

 

De Klipper Zorg zwaait Herman en Gina Reinders uit
14 februari 2020

ZUTPHEN - Op donderdag 19 december was het zover. Herman en Gina namen afscheid van de Klipper Zorg. Een mooi afscheidsfeest in het Koelhuis van Zutphen. Veel genodigden waaronder vrienden, familie en relaties. Een feest met vaak een lach en soms een traan. Bekijk de filmimpressie van het feest.


Feestelijke aftrap start bouw 't Reesink, Noorderhaven
03 januari 2019

ZUTPHEN - Op 13 november 2018 gaat de bouw van het nieuwe appartementencomplex 't Reesink van zeventien appartementen op Noorderhaven te Zutphen officieel van start met een feestelijke aftrap. Het appartementencomplex 't Reesink wordt samen door Woonbedrijf ieder1 en Stichting De Klipper Zorg ontwikkeld. De verwachting is dat het gebouw in het najaar van 2019 wordt opgeleverd.


De Klipper Zorg Lustrumboek (2013 - 2018)
05 november 2018

In het voorjaar van 2013 zijn we gestart op De Klipper aan de Troelstralaan in Zutphen. In het begin was het een zoektocht en pionieren. We zijn uitgegroeid naar een wooninitiatief waar bewoners de privacy genieten van hun eigen appartement en waar voldoende mogelijkheden worden geboden voor sociale contacten en activiteiten.